ASK Autoscan

"Onzichtbare schade wordt zichtbaar met de unieke ASK Autoscan"

Geen discussies meer, gewoon duidelijkheid & zekerheid voor iedereen.Doordat we met de ASK Autoscan dwars door de lak kijken is het resultaat voor iedereen helder en duidelijk.
De gedetailleerde kleurenfoto's zeggen in één oogopslag meer dan plaatselijke conventionele lakmetingen. De ASK autoscanner werkt trouwens contactvrij. Krassen en/of beschadigingen tijdens de lakmeting behoren dan ook met deze ASK autoscanner tot het verleden. 

Het eindresultaat, de kleurenfoto's, laten voor iedereen duidelijk zien of uw auto een schadeverleden heeft, en zo ja, hoe de schade hersteld is.
De ASK Autoscan kan dan ook gebruikt worden als overtuigend bewijs. Niet alle schades worden namelijk geregistreerd of zijn bekend in openbare registers.
En bij (waarde)taxaties worden niet alle herstelde schades opgemerkt en herkend.
Ook al is het geregistreerd of wordt het herkend, dan nog zie je zonder de ASK Autoscan niet waar de schade zit en hoe deze daadwerkelijk hersteld is.

Ook wordt zichtbaar of het een eerste laklaag op uw auto betreft, of dat het voertuig volledig of dat er delen overgespoten zijn.

Vanaf € 298,00 inclusief 21 % BTW voor iedereen zekerheid en duidelijkheid!