Structurele schade

Bij structurele schade moet de Autoschadekeuring - ASK
net zo vanzelfsprekend zijn als de APK

Zekerheid na schadeherstel | Structurele schade
Een structurele schade is een schade aan de carrosserie van uw auto. Het betreft de kooiconstructie, welke uw veiligheid dient te beschermen bij een eventuele aanrijding.
Bij een structurele schade of forse schade kan elk schadeherstelbedrijf de klant de zekerheid geven dat de auto hersteld is zoals 't hoort. Biedt de schade na herstel aan bij de Autoschadekeuring en wij leveren het overtuigende bewijs. Niet alleen transparant voor het schadeherstelbedrijf en de autobezitter, maar ook verzekeraars zouden de Autoschadekeuring moeten omarmen, omdat je zekerheid hebt dat de auto na schade goed en veilig hersteld is. Gewoon hersteld zoals 't hoort.
De autoschadescan maakt zichtbaar hoe er hersteld is en controleert of dit ook conform opdracht en schaderapport uitgevoerd is.

Autoschadekeuring | Merkerkend herstel
Of je een onafhankelijk schadeherstelbedrijf zonder contracten bent of aangesloten bij een schadeketen of partner bent van een verzekeraar. Door het kwaliteitslabel Autoschadekeuring ben je transparant en laat je zien hoe de auto daadwerkelijk na schade gerepareerd is. Met het kwaliteitslabel Autoschadekeuring krijgt de consument de zekerheid dat hij weer met een veilig en vertrouwd gevoel zijn weg kan vervolgen na schadeherstel.
Het autoscanrapport is voor iedereen helder en duidelijk. Aan de hand van het autoscanrapport en de kleurenfoto's van de bevindingen en een duidelijke toelichting is het voor iedereen duidelijk dat de auto kwalitatief goed en volgens de fabrieksnormering is hersteld.

 

Laat je vakmanschap zien en geef de klant zekerheid.
Een goed en veilig herstelde auto is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.