Automobielbedrijven

Autoscan | Automobielbedrijven

De autoscan is een carrosserie inspectie uitgevoerd met onze unieke contactloze autoscanner.
Hiermee kijken we dwars door de lak en maken onzichtbare schade zichtbaar. Geen discussies meer, maar duidelijkheid voor iedereen.

Merkdealer of automobielbedrijf, met de autoscan van het kwaliteitslabel Autoschadekeuring, kunt u niet alleen uw goede naam beschermen, maar zich ook onderscheiden met de autoverkoop. Creëer de juiste markwaarde door volledige openheid en transparantie. 

Met de autoscan en het autoscanrapport is voor elke klant aan de hand van duidelijke kleurenfoto's en een heldere uitleg direct zichtbaar of die droomauto een schadeverleden heeft. Door transparantie en oprechte openheid voorkomt u discussies op prijs. De klant weet wat hij koopt en kan dus ook een bewuste keuze maken. En als een auto goed gerepareerd is, hoeft dit geen belemmering voor de verkoop te zijn.
Door deze nieuwe manier van verkopen bouwt u snel aan een sterk betrouwbaar merk voor uzelf en uw klanten. Geen enkel product of dienst geeft u en uw klanten zekerheid op deze manier. In één kleurenoverzicht is het voor iedereen duidelijk wat zich onder die mooie glimmende laklaag bevindt.