Schadeherstelbedrijven

Autoscan | Schadeherstelbedrijven
Als schadeherstelbedrijf wilt u uw klant de zekerheid geven dat de auto na schade goed hersteld is. Met het kwaliteitslabel Autoschadekeuring, geeft u uw klanten deze zekerheid.
Immers ze mogen de schade na herstel laten scannen. U heeft een team van vakmensen en staat 100 % achter de geleverde kwaliteit en dat mag iedereen zien!

Schade hersteld | Digitale schaderapport controle en analyse
In opdracht van uw klant vragen wij het schaderapport met alle reparatiefoto's op.
Uiteraard wordt er ook gekeken wie de opdracht voor herstel heeft gegeven en wat de exacte opdracht is geweest. 
Zodra alles in ons bezit is gaan we de schadecalculatie aan de hand van de foto's van het ongeluk en het schadeherstel voor u controleren en analyseren, en krijgt u van ons een terugkoppeling.

Schade hersteld | Autoscan 
Het overtuigende bewijs compleet hoe de herstelde auto daadwerkelijk na schade hersteld is. Duidelijk en transparant voor iedereen. Geen onnodige discussies meer.
Nadat de auto gescand is, is voor iedereen zichtbaar wat er gebeurd is onder die mooie glimmende laklaag. Uiteraard inclusief een uitgebreid autoscanrapport met duidelijke kleurenfoto's en goed uitgelegd.

Auto niet goed gerepareerd
Als wij constateren dat de auto niet goed hersteld is, dan zullen we in overleg namens u hiervan in kennis stellen. Aangezien onze roots in het schadeherstelvak liggen, weten we waar we over praten. Dit communiceert ook makkelijker met u als schadeherstelbedrijven.

Schadeherstel is en blijft natuurlijk mensenwerk en vereist vakmanschap. Dus mocht de auto aantoonbaar niet goed gerepareerd zijn, dan zal een echte vakman deze kans met beide handen aanpakken en het probleem in samenspraak met ons voor de klant oplossen. 

Bij structurele schade moet de Autoschadekeuring - ASK
net zo vanzelfsprekend zijn als de APK