Schadekeuring

Een goed en veilig herstelde auto is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend

U wilt de zekerheid dat uw auto na de schade, klein of groot, goed hersteld is.
Ongeacht of het schadeherstelbedrijf een partner van de verzekeraar is of niet.

Kies dan voor één onze onderstaande diensten of combineer deze diensten.
Twijfelt u, neem gewoon even contact met ons op. 

Schade hersteld | Digitale schaderapport controle en analyse
In opdracht van u vragen wij het schaderapport met alle reparatiefoto's op bij het schadeherstelbedrijf welke uw auto na schade hersteld heeft. Uiteraard wordt er ook gekeken wie de opdracht voor herstel heeft gegeven en wat de exacte opdracht is geweest. 
Zodra alles in ons bezit is gaan we de schadecalculatie aan de hand van de foto's van het ongeluk en het schadeherstel voor u controleren en analyseren, en krijgt u van ons een terugkoppeling.

Schade hersteld | Voertuigcheck 
Bent u nog steeds niet gerustgesteld?
Wilt u dat wij de herstelde schade aan uw auto fysiek op afgeleverde kwaliteit beoordelen?
Dat is mogelijk bij ons in Geldermalsen op afspraak, maar ook in het land.

Schade hersteld | Autoscan 
Het overtuigende bewijs compleet hoe uw auto daadwerkelijk na schade hersteld is. Duidelijk en transparant voor iedereen. Geen onnodige discussies meer.
Nadat uw auto gescand is, is voor iedereen zichtbaar wat er gebeurd is onder die mooie glimmende laklaag op uw auto. Uiteraard inclusief een uitgebreid autoscanrapport met duidelijke kleurenfoto's en goed uitgelegd.

Auto niet goed gerepareerd
Als wij constateren dat uw auto niet goed hersteld is, dan zullen we in overleg namens u contact opnemen met het betreffende schadeherstelbedrijf of dealer gelieerd schadeherstelbedrijf. Aangezien onze roots in het schadeherstelvak liggen, weten we waar we over praten. Dit communiceert ook makkelijker met de schadeherstelbedrijven.

Schadeherstel is en blijft natuurlijk mensenwerk en vereist vakmanschap. Dus mocht uw auto aantoonbaar niet goed gerepareerd zijn, dan zal een echte vakman deze kans met beide handen aanpakken en het probleem in samenspraak met ons voor u oplossen. 

Bij structurele schade moet de Autoschadekeuring - ASK
net zo vanzelfsprekend zijn als de APK