Buybackauto

Buyback auto's | Schade hersteld
Huurauto's en leaseauto's worden op het moment van schade vaak in opdracht van de leasemaatschappij of de autoverhuurmaatschappij hersteld. 
Maar ook de berijder of het bedrijf dat het voertuig leaset of huurt rijdt wel eens schade maar lost dit dan geregeld snel zelf even op. Vaak moet dit dan zo goedkoop mogelijk en wordt het niet gemeld.  

Autoscan | Terugkoopcontract
Als merkdealer, importeur of automobielfabrikant wilt u de zekerheid dat als er al überhaupt schade is gerepareerd, dat dit ook op een correcte wijze is gebeurd. Zeker als u zelf al door middel van bijvoorbeeld lakmetingen, kleurverschil of niet goedlopende naden geconstateerd heeft dat het voertuig schade heeft gehad. Kies daarom voor de autoscan.

Met het autoscanrapport voorkomt u discussies en geeft u het overtuigende bewijs. Duidelijkheid voor alle partijen, zodat de auto alsnog goed hersteld kan worden of de waardevermindering voor niet goed herstel geclaimd kan worden.
Op het moment dat we constateren dat er niet gerepareerd is zoals 't hoort, dan is een uitgebreid schadeonderzoek tot de mogelijkheden.

Meningsverschil over uitgevoerd schadeherstel?
Informeer naar de mogelijkheden op het moment van een dispuut.
Lever het overtuigende bewijs middels de ASK-autoscanner.
Ook op het moment u discussies wilt voorkomen, zijn we u graag van dienst.

ASK Buyback auto zekerheid autosan